Csöcsökkel tényleg mindent el lehet adni?
2016. szeptember 28. írta: Gergő Herkó

Csöcsökkel tényleg mindent el lehet adni?

keeley-hazell-huge-boobs.jpg

A legtöbb blog évekig küzd azért, hogy százezres olvasótábora legyen. Vagy rengeteget költ. Ezen felül ott vannak még a kattintásvadász címsorok, és rengeteg belefektetett munka.

Vannak, akik a könnyebb utat választják a nézőszerzésre. 

Az Index2 címlapján rengeteg 18+ -os  címkével ellátott cikk van.

Ezek nem éppen intellektuális tartalmak, de mégis rengetegen nézik őket, egy-egy cikket több tíz-, vagy százezren is akár.

Ennek az oka elég egyszerű. A marketing alapvető lényege, hogy minél nagyobb vágyat keltsen a vásárlókban, olvasókban.

Amikor egy pizzéria el akarja adni a a termékét, csináltat egy gyönyörűen összeállított termékéről egy profi fotóssal pár képet, és azokat reklámozza a szórólapjain.

Egy pékség úgy tudja becsalogatni a vevőket, ha az utcára engedi a frissen sült pékáruk illatát.

Ezekkel a módszerekkel az ember egyik alapvető ösztönét ébresztik fel. Az ingerek hatására, amit a képek, vagy az illatok okoznak, éhségérzet jelentkezik, és már megyünk is vásárolni.

A  fajfenntartási ösztönünk a legerősebb ösztön, a génjeinkbe van kódolva, melyre alapozva a legegyszerűbb eladni bármit is.  Ezt kihasználva nem csak a Szexipar bármely ágán tevékenykedők szedik meg magukat, de még a Hollywood-i filmgyártók is bőven profitálnak belőle. Gondoljunk csak bármely akciófilm gyönyörű és szexi hősnőjére, vagy a kidolgozott testű hőseire.

Biztosan észrevetted már, hogy egy ideje nem írtam új cikket erre a blogomra. Ennek egyik legfőbb oka, hogy új projektbe vágtam, és már egy másik blogon élem ki az írhatnékomat. 

Igyekszem minden cikkemet úgy megírni, hogy aki olvassa, tanuljon belőle valamit. Ha van egy kis időd, vagy kedved, nézz rá. Nem fogod megbánni!

Kattints ide: bloggerleszek.blog.hu

süti beállítások módosítása