Így lett sikeres a Harley-Davidson ( Harley és a Davidson fiúk c. sorozat nyomán)
2016. október 05. írta: Gergő Herkó

Így lett sikeres a Harley-Davidson ( Harley és a Davidson fiúk c. sorozat nyomán)

11111111.jpgKell egy jó tervező, kivitelező : Bill Harley

Egy jó marketinges: Arthur  Davidson

Egy reklám arc: Walter Davidson

A jó tervező fontos, hogy a termék, amit a piacra dobsz, minőségében és tudásában megállja a helyét a piacon, és újító szellemű, korszakalkotó legyen.

A jó marketinges tudja, hogy sok reklámozási felület kell, ahol a célpiacot el tudja érni. Akkoriban nem volt online média, így arra törekedtek, hogy minél több újságcikk szóljon róluk, sok versenyen indultak, amit meg is nyertek, hiszen ha a motorjuk nyer a pályán, az emberek a legjobbat akarják majd. Plusz, így forgalmazókat is sikerült meggyőzniük, hogy eladják a motorjaikat.

A reklám arc amolyan csendes társ az üzletben, ő az, aki sorra nyeri a versenyeket a motoron ülve, de a konkrét példában kb mindent csinál, részt vesz a fejlesztésben, az összeszerelésben, ráadásul még az első nagyobb összegű befektetéssel is ő járult hozzá a projekthez.

Egy termék előállítása, piacra dobása, fejlesztése, és marketingje nem egy emberes feladat. Érdemes csapatban dolgozni, hogy a feladatok ne egy emberre háruljanak.

A Grafitzsonglőrnél ezért dolgozunk mi is csapatban, így mindenki azt a részt csinálhatja a vállalkozásban, amit szeret, és nem egy ember roppan össze a feladatok súlya alatt. Azért foglalkozunk Infografikákkal, mert egy nagyon jó marketing eszköz, mivel az emberek szeretik, megosztják és kattintanak rá, így SEO szempontból sem elhanyagolható, ugyanakkor a magyar piacon még nem elterjedt reklámozási forma. 

Hamarosan indul a karácsonyi szezon, mindenki elkezd izomból reklámozni, valamivel érdemes kitűnni a reklámzajból. Ha érdekel, hogyan is működik, olvasd el ezt a cikket:

http://grafitzsonglor.blog.hu/2016/08/17/ezert_hasznalj_infografikat_az_eladasaidhoz

A karácsonyi marketinged kiegészítéséhez pont tökéletes megoldás!

Küldj üzenetet a facebook.com/grafitzsonglor oldalon.