A mai világban már nem vonzó elegánsan öltözni?
2017. február 27. írta: Gergő Herkó

A mai világban már nem vonzó elegánsan öltözni?

fashion-sense-three-piece-suit-1105859-twobyone.jpg

Már írtam cikket az öltözködésről, milyen előnyökkel jár, ha az elegáns stílust képviseled. Ma újra rám talált ez a téma egy kérdés formájában:

a_mai_vilagban.jpg

Forrás: gyakorikerdesek.hu

Az elegáns öltözködés soha nem megy ki a divatból, hiszen egyfajta presztízst képvisel. Az öltöny ugyanolyan státusszimbólum, mint egy márkás karóra, vagy egy drága autó. Épp ezért hihetetlen varázserővel bír. Ha nem hiszed, csak nézd meg ezt a rövid kis videót:

Bár Tibi atya szerint nem kell túlgondolkodni a dolgokat, ha kénytelen voltál kiöltözni, csak nézd a pozitív oldalát:

10298733_966894100028899_8200286562990669094_n.png

Minden esetre egy biztos: Ha sikerre szeretnél jutni az élet bármely területén, az öltözködésre nagy hangsúlyt kell fektetned. Legyen az egy állásinterjú, üzleti ebéd, vagy egy üzleti konferencia.

Szóval, ahogy Barney Stinson mondaná: Öltözz ki! Nézz fel a mrsale.hu oldalra és válogass a kiváló minőségű öltönyök között.

Tetszett a cikk? Nyomj egy likeot, vagy oszd meg ismerőseiddel! Még több érdekességért kövesd a Grafitzsonglőr facebook oldalát!

 

Biztosan észrevetted már, hogy egy ideje nem írtam új cikket erre a blogomra. Ennek egyik legfőbb oka, hogy új projektbe vágtam, és már egy másik blogon élem ki az írhatnékomat. 

Igyekszem minden cikkemet úgy megírni, hogy aki olvassa, tanuljon belőle valamit. Ha van egy kis időd, vagy kedved, nézz rá. Nem fogod megbánni!

Kattints ide: bloggerleszek.blog.hu

süti beállítások módosítása