Beszéljünk kicsit a SEO-ról
2016. augusztus 17. írta: Gergő Herkó

Beszéljünk kicsit a SEO-ról

seo_cikkhez_1.jpg

MI is az a SEO?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti "normál" avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól. A SEO különböző területeket célozhat meg, mint például a képkeresés, videókeresés, helyi keresés vagy tudományos keresés,[1] újságcikk-keresés avagy iparág-specifikus keresés.

 

Forrás: Wikipédia

 

Tehát a SEO célja, a Google találati listáján való előrébb jutás.

Ehhez szorosan kapcsolódik az alábbi infografika, amelyet a kulcsszo.hu-n, vagy a Minner.hu-n is megtalálsz, és segíthet neked abban, hogy egy ábrán át tudd nézni mire figyelj az új, vagy már meglévő vállalkozásod weboldalánál.

seo_cikkhez_2.jpg

 Fotó: Flickr

 

Tudtad?

A te eladásaidat is fel lehet dobni infografikával. Én elkészítem neked. Nemcsak személetes, hanem egy-egy ilyen infografika meggyőzően hat a vásárlókra. Növelheted a bizalmat, átadhatsz új információkat....

További információk ebben a cikkben:

 http://grafitzsonglor.blog.hu/admin/post/edit/10423220

Ha tetszik ez a fajta bemutatásmód, és el tudod képzelni a saját terméked / szolgáltatásod is ilyen módon bemutatva, vedd fel velem a kapcsolatot a Grafitzsonglőr Facebook chatjén, vagy e-mailben a herkogergo@gmail.com címen

 

Biztosan észrevetted már, hogy egy ideje nem írtam új cikket erre a blogomra. Ennek egyik legfőbb oka, hogy új projektbe vágtam, és már egy másik blogon élem ki az írhatnékomat. 

Igyekszem minden cikkemet úgy megírni, hogy aki olvassa, tanuljon belőle valamit. Ha van egy kis időd, vagy kedved, nézz rá. Nem fogod megbánni!

Kattints ide: bloggerleszek.blog.hu

süti beállítások módosítása