Így készíts kreatív önéletrajzot egyszerűen
2016. augusztus 08. írta: Gergő Herkó

Így készíts kreatív önéletrajzot egyszerűen

Manapság mindenki hasonló formátumú önéletrajzot ad be egy álláshirdetésre. Nem árthat kilógni a sorból, ha az önéletrajz külseje elüt a többitől, nagyobb esély van rá, hogy elolvassák, és a kreatív újítás is egy plusz jó pont a felvételiztetők szemében.cv.jpg

Az előző cikkemben már bemutattam pár egyedi példát:

http://grafitzsonglor.blog.hu/2016/08/03/10_kreativ_dizajn_ami_segit_ujragondolni_a_sajat_oneletrajzod

Kreatív önéletrajzot készíteni ma már egyáltalán nem nagy ördöngősség. Rengeteg oldalt találni a neten, ahol meghatározott sablonokkal készíthetünk magunknak különleges önéletrajzokat.

Ebben a cikkben most két weboldalt hasonlítok össze: 

-Visualcv.com

és

-craft-cv.com

Mindkettőnél szép, és különleges sablonok közül lehet válogatni számuk is hasonló, 20 körül van.

A probléma ott kezdődik, hogy egyik oldal sem teljesen ingyenes.

Kezdjük a Visualcv.com-mal: Egyszerűbb, és könnyen szerkeszthető sablonnal rendelkezik, tökéletes válsztás, de amint eljutnál oda, hogy letöltsd a műved, felajánlja, hogy fizess elő ( 12 dollár/ hó ).  Sajnos így a példa kedvéért sem bírtam letölteni képet a késztermékről, de akit érdekel, próbálja ki, megéri.

Folytassuk a craft-cv.com-mal: Itt már kicsit bonyolultabb a szerkesztés, és az ár is magasabb, itt 5,57 angol font / hét. Ha nem fizetsz elő, a letöltött önéletrajzod így fog kinézni:

001_1.jpg

De ellentétben az előző weboldallal, itt már van két db ingyenes sablon is, amit használhatsz, cserébe ezek nem olyan különlegesek

002.jpg

Azért már ez sem rossz, megéri tökölni a szerkesztgetéssel.

Ha segítségre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot a Grafitzsonglőr Facebook chatjén keresztül!

További hasznos tippekért nézz vissza minden nap a blogra!

Biztosan észrevetted már, hogy egy ideje nem írtam új cikket erre a blogomra. Ennek egyik legfőbb oka, hogy új projektbe vágtam, és már egy másik blogon élem ki az írhatnékomat. 

Igyekszem minden cikkemet úgy megírni, hogy aki olvassa, tanuljon belőle valamit. Ha van egy kis időd, vagy kedved, nézz rá. Nem fogod megbánni!

Kattints ide: bloggerleszek.blog.hu

süti beállítások módosítása